Maak je klaar voor een zomer vol topsport bij Proximus!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Maak je klaar voor een zomer vol topsport bij Proximus!
E-mail onleesbaar?
Hey Erwin,

Sportfans zoals jij en wij worden deze zomer extra verwend! En Proximus zorgt ervoor dat je het allemaal kan volgen op Pickx. Van opwindende voetbalactie en spannende bergetappes tot meeslepende docu-series, we hebben voor elk wat wils. Ontdek snel wat je te wachten staat!

Tot waar schoppen de Rode Duivels het?

Volg de Rode Duivels in hun jacht naar de Europese titel. Wordt deze zomer zelf VAR en herbekijk goals, acties en matchfacts dankzij de interactieve-video optie in de Pickx-app. Je voetbalkennis testen? Speel vanaf 14 juni mee met de
7-second quiz in de Proximus+ app en win fantastische prijzen!
Goedgevulde wielerzomer

De komende dagen en weken staan bol van grote wielerrondes.
Volg vanaf 9 juni de prestaties van onze Belgische renners op de Zwitserse bergflanken: Thibau Nys, Arnaud De Lie, Maxim Van Gils. In augustus volgen nog de Rondes van Burgos, Polen en Duitsland, exclusief met Pickx Sports.
The Final Lap - Poster
Inspirerende docu-series
De Borlée-broers en Cynthia Bolingo nemen je mee op weg naar het grootste sporttoneel ter wereld, met maar één doel: medailles! Bekijk op Pickx+ de exclusieve docu-serie, "The Final Lap" en de mini-serie 'Inspire'.
Win een
Rode Duivels-shirt


Het is aan de Rode Duivels om binnenkort te schitteren op het Europees Kampioenschap maar schitter jij straks in het nieuwe thuis-shirt van onze nationale ploeg?
Win een gesigneerd truitje

De Intermarché-Wanty-renners zijn binnenkort weer te bewonderen in
de grote rondes maar
niet zonder eerst een gesigneerd truitje
achter te laten voor
jou!

Beleef de sportzomer op jouw manier: download de Pickx-app!

Mis deze zomer geen enkel sportief hoogtepunt dankzij de Pickx-app. Daarmee kijk je wat je wilt, waar je wilt en dat in de hele EU!

arrow arrow

Proximus NV van publiek recht, Koning Albert II-laan 27, B-1030 Brussel, BTW BE 0202.239.951 RPR Brussel, BE82 2100 0008 8968 GEBABEBB