We hebben de gegevens van jouw syndicus nodig  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
E-mail onleesbaar?
BELANGRIJKE TECHNISCHE INFORMATIE Dringend: help ons de afsluiting van je Proximus vaste producten te vermijden door deze email aan je syndicus/eigenaar te bezorgen

Beste,

Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van een ultrasnelle en stabiele verbinding, vervangt Proximus zijn huidige kopernetwerk door een gloednieuw fibernetwerk.

Dit betekent dat het huidige netwerk niet meer zal bestaan. Als je woning niet op fiber is aangesloten, worden jouw vaste Proximus-abonnementen (internet en/of tv en/of vaste telefonie) definitief afgesloten.


Je gebouw is nog niet aangesloten op fiber

Er is al fiber beschikbaar in je straat, maar we moeten het eerst in je gebouw installeren. Hiervoor hebben wij helaas geen contactgegevens van de verantwoordelijke (gebouwbeheerder, mede-eigenaar, eigenaar, enz.) die ons toegang zou kunnen geven zodat wij een voorstel voor de technische plannen kunnen opmaken.


Wij hebben je hulp nodig

Je kunt de permanente afsluiting van je vaste producten voorkomen, net als die van je buren die ook Proximus-klant zijn. Stuur deze e-mail gewoon door naar de gebouwbeheerder. Hij hoeft alleen maar op de knop hieronder te klikken om ons zijn gegevens te bezorgen.

Met vriendelijke groeten,
Je Proximus Fiber team
Alle rechten voorbehouden, © 2024 Proximus
Wettelijke vermeldingen | Privacy
Proximus NV van publiek recht, Koning Albert II-laan 27, B-1030 Brussel,
BTW BE 0202.239.951 RPR Brussel, BE82 2100 0008 8968 GEBABEBB