50 jaar nadat ABBA de wereld veroverde met 'Waterloo', opent Zweden de 68e editie van het Eurovisie Songfestival! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
E-mail onleesbaar? .
Eurosong 2024 Eurosong 2024
Spotlights op Malmö: Eurovisiesongfestival 2024 is gearriveerd
Dag Erwin,
50 jaar nadat ABBA de wereld veroverde met 'Waterloo', opent Zweden de 68e editie van het Eurovisie Songfestival! 37 enthousiaste deelnemers verzamelen in Malmö om de kleuren van hun land te verdedigen. De stad is voor de derde keer gastheer van de competitie, met een recordaantal van zeven overwinningen voor Zweden. Sinds Loreen vorig jaar (voor de tweede keer) een overwinning binnenhaalde met 'Tattoo', staan ze bovenaan het podium, naast Ierland.

Mustii vertegenwoordigt België met 'Before the party's over' als een ode aan het leven. Het lied is zowel breekbaar als krachtig. Fingers crossed dat hij scoort in de tweede halve finale en we hem zaterdag 11 mei mogen aanmoedigen in de grote finale.

Volg het Eurovisiesongfestival bij Pickx op tv, via het web of de app, met halve finales op 7 en 9 mei en de finale op 11 mei.
Bekijk de halve finale
Proximus VOD
Aquaman and the Lost Kingdom
Slaagt Aquaman er via een onwaarschijnlijke alliantie in het koninkrijk en de wereld te redden van de kwaadaardige Black Manta?
 
 
Kijktip
Niks te zien
Tijs Vanneste, Pommelien Thijs, Coely, Selah Sue en Niels Destadsbader gaan op stap met de slechtziende Karl om de kracht van geluid te ervaren.
Bekijken
 
 
Kijktip
Sing Again
Van Pim uit Star Academy tot Sarah uit de Soundmixshow of Luka uit The Voice: de grootste talenten uit 35 jaar VTM wagen zich aan een nieuwe kans.
Bekijken
 
 
Sport
Giro d'Italia
Beleef de 107e editie van deze wielerwedstrijd voor mannen van 4 t.e.m. 26 mei op Eurosport.
Meer weten
 
 
Wedstrijd
BBC First: Beyond Paradise
Speel, win en bezoek de verschillende locaties van deze BBC First-reeks tijdens een luxe verblijf in Cornwall.
Ik ga ervoor!
 
 
MENT TV wordt MENT pop

Zing mee met de grootste hits van vroeger tot nu op MENT pop! Van Christoff en Margriet Hermans tot Aaron Blommaert en Pommelien.
 
 
Tot snel,
Het Pickx-team
 
Met Pickx kijk je tv op jouw manier!

Niet thuis of kijk je liever iets anders dan je huisgenoten? Download dan de Pickx-app en kijk je favoriete programma waar en wanneer je wil, live of in replay. Heb je de Pickx-app nog niet? Download hem hier.
 
De Pickx-app
 
Volg ons
 
 
 
Hulp & Contact
›  Proximus shop
›  Hulp nodig